Opinem

UNS FETS PER DIMITIR O PER FER DIMITIR ?

maig 16, 2023 | Opinem | 1 comment

Avui quan ja han passat unes quantes hores del partit de diumenge, volem fer una reflexió, serena i clara alhora, sobre la invasió del camp d’aquest diumenge (14/05/2023)

En primer lloc no sé si cal explicar que per a nosaltres són un fets INACCEPTABLES, per dir-ho suau. No demanen justificació ni explicació. Senzillament son coses que no poden passar. Tanmateix han succeït.

La invasió del camp per part d’uns quants “seguidors” de l’Espanyol, no pas pocs,  ha estat, lamentablement, l’últim, per ara, d’un seguit de fets anòmals, que es venen reproduint al nostre camp, des de fa ja uns quants anys. I uns quants que són més que tres o quatre, i que han estat habitualment recollits pels mitjans informatius, si més no, els catalans.

D’altra banda, aquests grups acostumen a presentar una simbologia i posada en escena, que considerem que no ens representa, no ja a nosaltres personalment i com a grup, sinó al nostre club. No sabríem dir des de quants anys fa exactament, que aquests grups han anat penetrant en les entranyes del club i semblen haver-hi fet pòsit, sense que ningú amb responsabilitat, ho hagi previst, detectat i molt menys, hi hagi actuat.

Avui som un col·lectiu de pràcticament 500 espanyolistes els que diem PROU. Ho hem anat apuntant a la directiva en diverses ocasions. La resposta  sempre ha estat que ja hi son a sobre, però el resultat no el veiem per enlloc.

Ens definim com a catalans i espanyolistes, per bé que a molta gent això li pugui sonar a incongruència. No tenim capacitat ni projecció en els mitjans informatius catalans. Per això ens hem decidit a publicar via xarxes el nostre sentiment i la nostra opinió / visió. I el que hem vist / veiem és això:

  1. Els fets ocorreguts son INACCEPTABLES, inapel·lablement.
  2. L’actual Directiva fa temps que és coneixedora de l’existència d’aquests grupuscles, però d’actuacions i fets consegüents, no en tenim cap. Només alguna prohibició d’entrada al camp, que caldria comprovar si es fa complir rigorosament.
  3. Aquests grups no actuen només contra els rivals del camp: actuen també en els afores del camp abans dels partits i dintre del camp, contra els propis seguidors espanyolistes que gosen portar banderes catalanes i/o estelades. Aquest no és un fet que impliqui més gravetat a les situacions que provoquen en la resta d’aficionats, però sí que és un fet que ens permet afirmar clar que no son espanyolistes. Utilitzen l’RCD Estadium com a camp d’actuació. Només ells saben a quina/es veus escolten o segueixen.
  4. Aquests grups fa ara ja molts anys que s’han anat infiltrant en el club, desconeixem fins a quin nivell, però el que si sabem és que la Directiva ha tingut temps d’actuar i no ho ha fet.

Per tot plegat exigim al sr. CHEN i al sr MAO que actuïn en el sentit que segueix:

  • Que identifiquin i que expulsin del club a tots i cadascun dels que van envair el camp diumenge proppassat.
  • Que identifiquin a la resta de membres d’aquests grups que, malgrat no van envair el camp l’altre dia, sí que han participat en aldarulls anteriors, ja sigui puntualment o habitual, i que no els permeti utilitzar ni actuar en nom d’aquest club, pel mitjà legal que considerin més oportú i eficient.
  • Que no hi hagi ni dins del camp ni en les afores, agressions verbals ni de qualsevol altre mena cap a ningú, sigui espanyolista o no.

Estem FARTS I FARTES que se’ns identifiqui amb aquesta mena de gent. Cert és, que darrera tot això hi pot haver molta altra cosa. Però avui no és el moment.

Sr. CHEN I sr MAO, estarem amatents a les actuacions que portin vostès a terme i a les exigències que els hi hem plantejat. Tanmateix no de manera indefinida. PROU de mirar cap a un altre cantó. PROU de desconèixer, aquesta realitat, i , en general, la realitat del nostre club. PROU.

Sr. CHEN , aquest club, potser li pertany econòmicament, però vostè hores d’ara ja hauria de saber que això del futbol és un sentiment (no era aquest el seu eslògan?) i el sentiment és NOSTRE.

Atentament,

Visca Catalunya i Visca l’Espanyol!

Col·lectiu Blanc i Blau Roger de Llúria

1 Comment

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.