qui som

No som una Penya ni pretenem omplir l’estadi d’estelades però si que volem unes grades on l’afició perica se senti còmode i tranquil·la. Quan anem a Cornellà ens volem sentir com a casa i ara per ara no és així. Molts de nosaltres som insultats i amenaçats. No tenim por però n’estem farts. Demanem tolerància zero amb la violència a l’estadi. Demanem un tracte per igual, cosa que no hi ha per ara. Demanem una seguretat i unes normes de comportament bàsiques. En definitiva demanem RESPECTE. És per això que neix Col·lectiu Blanc i Blau Roger de Llúria.

Visca l’Espanyol i Visca Catalunya!

Logo oficial Col·lectiu Blanc i Blau Roger de Llúria

Missió

Ser el grup de referència amb més membres i adherits dins del moviment social (penyes i grups no penyes) del RCD Espanyol de Barcelona.

Visió

Ser un grup de pressió crític amb el nostre club, i un actor a tenir en compte per a la presa de decisions.

Valors

Catalanitat, esperit crític, sinceritat i respecte.

Essència

Agrupació de socis, accionistes i aficionats al RCD Espanyol que vol que l’esperit i el sentiment predominant dins el nostre club sigui el de club català de futbol.

 

El nostre equip directiu

President: Ernest V.

Vicepresident: Jordi P.

Secretari: Xavi Ll.

Com. i MKT: Martí B. / Web i xarxes socials: Martí B. + Xavi R. + Ernest V. / Merchandising: Eduard B. + Ernest V. + Martí B. / Redacció continguts: Jordi P. / Imatge del Col·lectiu: Eduard B.

Social: Enric M. + Pep R. / Actes i esdeveniments: Alicia S. + David B. / Rel. Penyes, entitats i agrupacions: Enric M. + Pep R. / Relació amb la premsa: Jordi P. + Mónica M. / Igualtat i integració: Mónica M. / Relacions institucionals: Armand G. / Projectes Solidaris: Adrià V.

Legal: Carles S. J. / BB.DD i protecció: Carles S. J. / Legalitat/permisos: Carles S. J. / Seguretat digital: A definir en el futur

Tresoreria: Eduard F. / Administració: Eduard F.

Captació nous adherits: Delegats + Junta

Delegats territorials:
Girona:
Albert F. / BCN: Begoña P. + David T. / Tarragona: / Lleida: / Internacional: 

CBIB Roger de Llúria
CBIB Roger de Llúria
CBIB Roger de Llúria
Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.