Opinem

CRIDA PER AL DERBI AL NOSTRE ESTADI

maig 5, 2023 | Opinem | 0 comments

El proper diumenge dia 14 es jugarà al nostre estadi l’anomenat derbi, el partit de la màxima rivalitat catalana. Partit que arribarà amb els al•licients afegits de la imperiosa necessitat de victòria sobre l’equip culer, a fi de poder seguir somiant en la permanència i per a evitar que ells es proclamin campions de lliga damunt de la gespa del nostre estadi i davant de tots nosaltres.

Com en anteriors ocasions, aquest partit es esperat per una part de la nostra afició per a convertir-lo en una mena d’enfrontament entre Catalunya i Espanya. Aquesta part de la nostra afició, és la que prefereix cridar un Viva Espanya que animar incansablement el nostre club.

Anteriors precedents ens fan creure que en aquest partit, hi haurà una notable presència de banderes espanyoles que donaran al nostre estadi tot l’aspecte d’un reducte marginal “de españolismo político”.

En les nostres mans es troba el poder revertir aquesta situació. Us convidem a tenyir les grades del nostre estadi amb els colors blanc-i-blau del nostre club i si així us plau, també de banderes catalanes amb o sense estel.

No critiquem, no maleïm, a pilota passada sobre l’aspecte que hagin pogut tenir les grades en el partit un cop aquest hagi acabat. Actuem i ensenyem ben clarament quins són els nostres colors. Els històrics blanc-i-blau i per origen, els de la bandera catalana.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.