Per formar part del Col·lectiu Blanc i Blau Roger de Llúria heu de completar el seguent formulari.

Un grup de socis i aficionats al RCD DEspanyol de Barcelona, vàrem crear fa més d’un any, el Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria (col·lectiu amb estatuts degudament legalitzats.)

Aquest col·lectiu té com a objectius principals, refermar la imatge catalana del club i el seu compromís amb la llengua i cultura catalanes; denunciar els falsos apolítics que manipulen el nom del club amb intencions precisament politiques i aconseguir que el qui ho vulgui pugui assistir al nostre estadi a animar el nostre equip amb símbols o banderes catalanes ( estelades o no) amb la mateixa tranquil·litat que ho fan els qui decideixen fer-ho amb una bandera espanyola.

Per a aconseguir tot això, cal que el col·lectiu sigui fort i representi el major nombre possible de socis i aficionats del nostre club.

Si us sentiu identificats amb el nostre ideari, si us plau, complimenteu i envieu-nos-el, el full d’adhesió al nostre col·lectiu que podeu trobar en l’enllaç següent:

Full d’adhesió

  En cas afirmatiu:
  Informació sobre protecció de dades (adherits):
  Responsable del tractament: Col·lectiu Blanc i Blau Roger de Llúria  (contacte@cbibrogerdelluria.cat)
  Finalitat del tractament: gestió dels adherits al Col·lectiu.
  Base jurídica que legitima el tractament: consentiment de la persona interessada/execució d’una relació contractual, o mesures precontractuals. 
  Destinataris: no se’n preveuen, més enllà de Google LLC (EEUU), com a responsable de la plataforma web. Google LLC és una entitat acollida a les “Clàusules Contractuals Tipus” de la Comissió Europea (SCC), que ofereix les garanties adequades (Decisió de la Comissió de 15 de juny de 2010).
  Drets: podeu accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, i la limitació. També podeu retirar el consentiment. Tots aquests drets els podeu exercir enviant un correu a  contacte@cbibrogerdelluria.cat.
  Termini de conservació: conservació permanent.
  Reclamació: podeu reclamar davant el Col·lectiu enviant un correu electrònic a l’adreça abans indicada, i també davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.
  Obrir xat
  Escriu-nos
  Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.