Opinem

GIROCULERS

juny 20, 2022 | Opinem | 0 comments

En les darreres hores s’ha fet viral un curt vídeo en què es veuen aficionats del Girona cridant “Puta Espanyol”, mentre celebren l’ascens a primera divisió de l’equip de futbol de la Ciutat Imperial.

Davant d’això Considero que els socis i aficionats de l’Espanyol no hem de caure en es tripijocs dels giroculers (culers infiltrats dintre de l’afició del Girona) que volen que ens matem entre nosaltres a fi d’aconseguir el seu somni humit que no és altre que aconseguir que l’equip blaugrana quedi com a  únic representant de l’esport català.  De ximples no en tenen un pèl!!

Aquests giroculers són els mateixos que ara que el Girona, torna a estar a primera, se’n faran socis a fi de poder veure futbol de primera i veure sobretot el Barça, el dia que jugui a Montilivi.

També considero que no s’ha de confondre el Girona (club), amb una part oportunista de la seva afició ja que aleshores hauríem de donar la raó als que consideren que l’Espanyol és un club fatxa perquè tenim uns pocs centenars de feixistes entre l’afició que manipulen grollerament el nom del club amb les seves banderes espanyoles.

No caiguem en les trampes que ens posen els uns i els altres!!

Visca l’Espanyol!!

Visca Catalunya!!

Catalunya és més que un club!!

Jordi Príncep

Barcelona, 20 de juny del 2022

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.