Opinem

RESIDUALITZACIÓ

maig 2, 2023 | Opinem | 0 comments

En el seu mai confessat però evident propòsit dels mitjans públics (TV3, Esport 3, 3/24) de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), d’esdevenir mitjans que funcionin com a canals privats al servei únic i exclusiu del F.C. Barcelona, ahir van fer un pas important de cara a assolir aquest objectiu que discrimina un gran nombre de ciutadans de Catalunya, que no s’identifiquen amb l’equip culer.

Ahir el TN Nit, va començar el bloc d’informació esportiva amb tota la informació del partit que havia jugat, abans, el Barça femení. Només llavors es van fer ressò del que l’Espanyol havia jugat a Vila-real contra l’equip local.

En aquesta voluntat de residualització de la informació dedicada a l’Espanyol, he observat com en dies anteriors en què coincidia que havien jugat sengles partits, el primer equip masculí de l’Espanyol i el Barça femení, el blocs esportius del canal informatiu 3/24, emetien abans la informació de l’equip femení blaugrana a la informació del club perico.

Cal recordar, un cop més, que els mitjans de la CCMA, estan sufragats, via impostos, per TOTS els ciutadans catalans i no sols pels que segueixen les informacions originades pels distints equips i seccions del Barça???

Jordi Príncep

Vicepresident del Col·lectiu BiB Roger de Llúria29 d’abril del 2023

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.