Opinem

Carta oberta al president chen

abr. 22, 2022 | Opinem | 1 comment

Benvolgut president.

Tenint en compte la situació internacional que ens envolta el futbol no és una prioritat per a la major part de la gent. Tot i que els mitjans que viuen i paguen per això, intenten posar-lo en primera línia.

Dit això, formo part de la família espanyolista d’ençà que vaig néixer. Tinc 70 anys, que són més de la meitat de la història del club i he patit des de ben petit tot el que representa ser de l’Espanyol.
Vostè va arribar amb tota la seva voluntat a un club diferent, familiar, patidor, minoritari i menyspreat per molts, incloses les institucions i els mitjans de comunicació del país.
Com a bon empresari que és econòmicament ens ha reforçat i allunyat del sempre perillós “podem desaparèixer”. He de dir-li que no ha estat encertat en la part esportiva i tot allò que fa que la gent del nostre país s’hi sumi. Equips de segona anglesos per posar un exemple són més seguits que nosaltres. Està vostè molt lluny i les persones en què ha posat la seva confiança no han estat les adequades. Des de la seva promesa de jugar la Champions, en un termini de 3 anys, hem viscut un descens vergonyós. El més penós dels 121 anys d’història del club.
Cert és que si la pilota entra els problemes són menys. No vull caure a demanar dimissions i coses impossibles. Vostè és el propietari del club, però no ho es dels sentiments que ens van transmetre els nostres predecessors.
Cal que sàpiga guanyar-se la gent i envoltar-se de persones que estimin l’Espanyol. Gent que sigui de la seva confiança i excel·lents professionals com deuen ser-ho els de qualsevol altra de les seves empreses. Vostè ha dit que no vol vendre, però si tot segueix així acabarà venent. Intenti conèixer mes que és, que representa i simbolitza el RCDE de Barcelona i no escolti sempre els mateixos, que han estat els que han portat el club fins aquí. Sigui valent o vendrà per avorriment. Ahir poc més d’11.000 espectadors; en un partit normal 18.000.L’afició ha marxat. Som un equip històric però cada cop més petit socialment parlant . Hi ha exemples a seguir. Faci un esforç i escolti que diu l’aficionat de tota la vida.
Ens perden el respecte fins i tot als organismes oficials de l’esport. Cada cop representem menys i això fa mal.

No tingui por i sigui valent, sinó com li he dit abans vendrà avorrit de la monotonia instaurada en l’estructura del club.
Atentament.

Ernest Vilches Rull
(Un perico fins a la mort i orgullós dels seus orígens .)

1 Comment

  1. Joker perico

    Senyor chen escolti l’afició encara que ens ha salvat de la desaparició. A la directiva sobra Rufete, el que tothom demanem, un canvi i que sigui per el be del club i de l’aficionat de peu, tot i que ens hem salvat de baixar de nou a segona, el joc de l’equip es dolent i la crispació dels aficionats va en augment, i que el camp estigui buit es per la seva culpa, per no possar esforços els pericos on l’economia del aficionat empitjora dia rere dia, escolti al perico, a l’aficionat i vingui al camp de futbol. Li voldria fer arribar que molts pericos ens agraden les seccions de l’Espanyol on també son pericos,en especial el basquet, on juguen a un colegi i no a un pabelló, on molts somiem i volem arribar a l’ACB. Escolti a la gran minoria perica moltes gràcies d’un perico de sobrenom
    JOKER PERICO

    Reply

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.