Opinem

CAL QUE EL CLUB ENS FELICITI EL DIA DE LA “HISPANIDAD”???

oct. 17, 2021 | Opinem | 0 comments

José Antonio Meca, escriu, a La Grada, en el seu article de dissabte dia 16 amb el títol Sin Miedo, dintre de la seva columna habitual La Sartén por el Mango, que no hauria passat res si l’Espanyol hagués felicitat els seus socis i aficionats el proppassat “Dia de la Hispanidad”.

I nosaltres li responem. I tant que sí que hauria passat Sr. Meca!!! Hauria passat que molts, sí molts, pericos ens hauríem sentit molt incòmodes si el club ens hagués felicitat la commemoració d’un dels genocidis més grans de la història. I també ens hauríem sentit incòmodes amb la felicitació per una festivitat de signe racista i franquista que va néixer com a DIA DE LA RAZA.

Sr. Meca, té vostè raó quan dia que l’Espanyol no ha de demostrar la seva catalanitat, perquè indubtablement és una institució esportivo-catalana, fundada a Barcelona per estudiants de la Universitat de la capital de Catalunya.

També diu que a l’Espanyol, un es pot manifestar espanyol, català o com bonament li plagui. Però què passa si hom manifesta la seva catalanitat exhibint una bandera estelada davant de determinats individus o grups radicals al nostre estadi o els seus entorns???

Doncs li pot passar ser insultat o directament agredit, alhora que li sigui arrabassada l’esmentada bandera i tindrà molta sort si els agressors es limiten a cremar-la.

Això no passarà mai si un dels pericos que es manifesti espanyol exhibeix en els mateixos escenaris, una bandera espanyola davant d’un grup d’independentistes.

Doncs sí senyor Meca, el club ha fet molt bé ignorant aquesta festivitat tan controvertida i esperem que no ens la feliciti mai!!

Col•lectiu BiB Roger de Llúria
17 d’octubre del 2021

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.