Opinem

Prou repressió i violència

ag. 29, 2022 | Opinem | 2 comments

Des d’aquest Col•lectiu volem condemnar la violència i fer un crit a favor de la llibertat d’expressió.

Ahir va ser un dia ”horribilis”. Va començar amb la venda d’unes bufandes, fora de l’estadi. Eren unes bufandes mixtes amb els escuts agermanats de l’Espanyol i el Real Madrid. Ho sap això el club??? Qui va autoritzar aquesta venda de material tòxic???

Venda d’entrades a madridistes que estaven escampats arreu de l’estadi i sense tenir en compte la zona de penyes, que es va veure envaïda per samarretes i símbols blancs.
Per rematar la nit, vam haver d’assistir a l’acte violent protagonitzat per una parella de radicals que pretenien retirar, a la força, unes estelades que havien penjat, com habitualment fan, dos consocis que van resultar agredits. Tot això va acabar amb un enfrontament físic i la intervenció de la seguretat de l’estadi i dels mossos d’Esquadra.

La resposta de la Curva des de la Grada d’Animació, que compta amb el suport i el vist-i-plau del club va ser entonar els crits de “Que viva España i Puigdemont a prision”, adreçant-se a l’esmentat sector de penyes del Gol Nord Superior.

Els dos personatges que van provocar l’incident en qüestió estan perfectament identificats.

Demanem una acció contundent per part del Club. Aquestes accions no són casuals, atès que membres del Col•lectiu han estat amenaçats darrerament via telefònica i xarxes socials.

Volem un Espanyol net de feixistes que campin al seu aire per l’entorn del club. El seu únic argument és la violència. No són pericos. L’Espanyol els importa ben poc. L’únic que els interessa és exhibir la seva macabra ideologia i la seva violència.

Fem arribar tot el nostre suport als socis afectats.

Visca l’Espanyol i Visca Catalunya.

Col•lectiu BiB Roger de Llúria
29 d’agost del 2022

2 Comments

 1. Josep lluis nicolau bertran

  Fa massa temps que ens toca patir aquesta desagradable situació i el club no actúa amb contundència. Sembla que els dolents siguem nosaltres perque provoquem. A qui provoquem? Fora feixistes del nostre estadi i més fermesa per part del club. Visca l’Espanyol i visca Catalunya i amnistia d’una punyeteta vegada. Amb actes així, la imatge del club es deteriora

  Reply
 2. Manuel Caragol U.

  No puc acceptar l’actitud/lleugeresa del nostre club davant aquests fets. Ni una condemna, cap reacció… fins i tot sembla que els hi estigui bé (cosa que haig de dubtar). No estem en igualtat. Si es vol “0” política a les nostres grades (d’acord a lo establert en el passat), a les hores cal que el club intervingui pro-activament en aquest sentit. Cal denunciar/comunicar al club tota acció violenta o amenaces de qualsevol mena.
  Plantejo als responsables del nostre Col·lectiu B&B redactar un manifest que reculli tot plegat i que a més demani signatures a socis i abonats. La Directiva del nostre club no podria quedar-se impassible si rebés un document d’aquesta així.

  Reply

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.