Opinem

PERQUÈ NO?

jul. 29, 2021 | Opinem | 0 comments

Opinió Ernest Vilches Rull

PER QUÈ NO??

Aquesta és l’eterna pregunta a moltes qüestions que fa cent vint-i-un anys ens hem plantejat del nostre Espanyol.

Des de la seva fundació el club ha anat adequant-se a la situació politicosocial del país, cosa per la qual, hi ha hagut canvis d’escut i de la grafia del nom que la societat ha anat acceptant amb normalitat.

Durant el franquisme un president valent (Joan Vila-Reyes), va plantejar el canvi de nom del club, però no ho va aconseguir portar a la realitat i alguns altres presidents o directius si més no ho han pensat.

La política a l’ Espanyol li ha fet mal i és un tabú tocar certes coses.

Ara em pregunto jo, no és política portar una corona a l’escut? I encara més quan aquest escut representa els Borbons. I tota la seva història està plena de corruptes i mals governants? Això és política companys i no ens aporta res!!

Quants dels nostres seguidors de dretes i d’esquerres són republicans??

Seria molt demanar al club la retirada de la corona, acció més fàcil de pair que no pas el canvi de nom del club. Aquesta acció, d’entrada, ens portaria a ser un club del segle XXI.
Per què no?? Fins i tot si el club té dubtes podria fer una enquesta, en aquest sentit, entre la massa social.

Volem un Espanyol de primera i a Europa, arrelat a la terra que l’ha vist néixer i que representi la majoria de la societat catalana. Per què no recuperar un escut que es va portar durant la II República, escollida democràticament, i que el feixisme va destruir?

Seria un bon pas endavant, però tinc por que els nostres dirigents també en tinguin i la seva resposta sigui la mateixa de sempre. “Ara no toca “com deia aquell. Per què NO??Ernest Vilches Rull
Soci i accionista.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.