Opinem

On vas espanyol?

maig 29, 2023 | Opinem | 1 comment

Ahir va ser un dia trist per a l'esport català, excepte per a alguns supremacistes del Barça. Però com que molts periquitos ho teníem assumit, no ha estat fins avui que ens hem despertat i ens hem adonat que malgrat tenir-ho assumit, estem molt més tristos, enutjats i com no, almenys jo, enfonsat moralment.
És evident que la gestió esportiva i la social del club en els darrers anys ha estat, és i em temo que continuarà sent, nefasta. A nivell esportiu dos descensos en quatre anys quan al seu dia es parlava de Champions en tres anys. La direcció esportiva, llegeixis Rufete, Catoira ha estat dolenta però no ens enganyem ells han fet el que els han deixat fer i així ens ha anat. Només renovant Diego López i Oier, molt probablement avui seríem equip de primera. Les baixes de Melendo, o David López sense substituts de categoria n'és una altra mostra.
La part social és, sens dubte, una xacra que ens està marcant. Ridículs en els desplaçaments, multes per insults racistes, por al camp dels que no pensen com ells, són mostres de com funciona l'àrea social. La suspensió recent de l'Aplec de penyes és una mostra més de la direcció que ha escollit l'àrea social.
I el futur, què ens depara? De seguir amb aquesta direcció, no ens enganyem, res de bo. Pod em ser el nou Saragossa o encara pitjor, Deportivo o Màlaga. I amb la part social totalment dividida i pitjor, molt lluny d'aquesta catalanitat que diu el nostre himne.
És, crec, el moment que els grans periquitos amb possibilitats econòmiques o amb prou influència en la societat econòmica catalana donin la cara i actuïn, i fem aquests passos tan necessaris per, primer, portar el club on ha de ser (entre els deu primers de la lliga de primera divisió, segon, netejar el club per dins i convertir-lo en una societat esportiva model i no com ara, i tercer, fer un gir de 360 ​​graus i impulsar el club cap a Catalunya i la seva gent, netejant qualsevol indici de feixisme.
Acabo de sentir el discurs del Sr. Chen i com sempre no diu resi sols promet el que després mai ha complert. Va sanejar el club, es cert, però els pericos volem un club, guanyador, dins  la societat catalana i amb un futur clar i net i cap de les tres premisses las veig. Llavors sols queda dir marxa CHEN!!
Esperem que algú sigui capaç de fer això, sinó ADÉU ESPANYOL.
Mentrestant som i continuarem sent pericos, a primera, a segona o a on sigui!!
I l’any vinent tornarem a on ens pertoca i tenim que estar, per més que aquesta directiva continuï fent-ho fatal, perquè molt a pesar vostre, l’afició, el soci, els jugadors, l’entrenador, Catalunya, mereix un Espanyol de primera perquè la directiva no sap que vol dir ni que se sent però  
SOM L’ESPANYOL
VISCA CATALUNYA I VISCA L’ESPANYOL

1 Comment

  1. Josep Sanz Nebot

    Jo adulteraria la competició ja q ells han adulterat el final nostre. Simplement sacada inicial i deixar q Almería marqui gol.
    No podem acusarnos de res , fan gol i després un altre sense immutar-se, i si algú se sent perjudicat o sentó molt.
    A nosaltres també ens han perjudicat.

    Reply

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.