Opinem

I DESPRÉS DEL DERBI QUÈ???

febr. 10, 2022 | Opinem | 1 comment

Diumenge vinent rebrem la visita del Barça. ​

Un Barça que sembla haver superat el punt més crític de la seva crisi de joc i resultats. Mentrestant, l’Espanyol encara no coneix la victòria en el que va d’any i la seva defensa no para de rebre gols en què dóna la impressió que podia haver fet alguna cosa més i on la davantera sembla limitada a alguna genialitat d’RDT i alguna aportació de Puado.

No dubto gens que en aquest partit els nostres jugadors ho donaran tot i que potser, fins i tot, aconsegueixin l’anhelada victòria.

I si és així, què passarà després??? Tornarem a la mediocre i trista realitat de club que qui dia passa (a primera divisió), any empeny???

Per a molts aquest  hipotètic triomf sobre el màxim rival ciutadà, donarà sentit a tota la temporada de l’Espanyol. Mentre que per molts altres, entre els que m’hi adscric jo, no n’hi haurà prou. Som els qui més enllà del rival i del resultat del partit, exigim que si més no els nostres jugadors lluitin, sempre, fins a l’extenuació.

I tu, en quin dels dos bàndols t’alinees??

Jordi Príncep

10 de febrer del 2022

Addenda:

No vull ni pensar en l’estat de nervis que es desfermarà a l’entorn del club si l’Espanyol perd aquest partit i es col·loca a 6 punts del descens!!

1 Comment

  1. Toni

    Entenc molt bé el que comentes. Crec que hauríem ser més ambiciosos i no només conformar-nos amb guanyar el Barça i aconseguir la permanència. Estem instalats en la mediocritat esportiva des de fa anys, exceptuant l’any fantástic a Rubi a la banqueta aconseguint la fita de classificar-nos per l’UEFA (amb molta sort, just tot dir-ho). Però no potser que quan estem en una posició còmode o semi-còmode a la classificació, ens posem a dormir i a fer passar les jornades fins que ens acostem massa a la zona perillosa i començen a reaccionar per por de no cremar-nos. Això ja passa massa sovint i ja n’esten farts de tanta insídia i passotisme. Hem que ser més ambiciosos, que els jugadors sàpiguen el significat de portar aquesta samarreta. Ja és hora de donar un cop de puny fort a la taula i que l’Espanyol i els seus afeccionats es mereixen alguna cosa mès que aconseguir la permanència. Som-hi Espanyol!

    Reply

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.