Com a president de la Penya solidària els Bubis de l’Aaiun vaig assistir-hi.

En principi per a escoltar, hi havia temes sobre la taula complicats i es preveia que la reunió, seria conflictiva.

Tema repartiment d’entrades.

Una reunió que es va produir a la Ciutat Esportiva amb 8 penyes,per a tractar els temes esportius i l’actual situació gens afalagadora del club. Crec que alguna de les Penyes va suggerir fer una assemblea extraordinària per a afrontar tota la problemàtica que afectava a la FCPE i això no es va aconseguir sinó que es va convertir en una sessió informativa atès el malestar de la resta de penyes que no van assistir. Es va interpretar que hi havia un cert favoritisme.

Com a president novell, vaig treure algunes conclusions. El temps que alguns van dedicar a les Seccions Esportives opino que no tocava.

L’atac al president Ton Roig pel tema de les entrades

Vaig demanar autocrítica als assistents. Teníem el responsable de l’àrea social i responsable del repartiment de les entrades i ningú no va tenir la valentia de preguntar-li perquè el repartiment d’entrades per al partit de Saragossa, s’havia fet d’aquella manera.

La resposta del CEO va ser correcta i ben explicada del perquè el Club no absorbeix les Seccions Deportives
Hem de tenir cura del que fem i diem. A la FCPE li exigim el que després no som capaços de fer. Ni ajudar per canviar i aleshores errem el tret. Els culpables si és el cas no són ells.

Rebentada la reunió per uns fets inadmissibles, em quedo amb els dubtes esmentats i amb la sensació de perdre el temps. Així no ajudem ni al nostre club ni el nostre sentiment.

Hem de reflexionar, parlar i no remoure interessos que no són nostres. No ho podem carregar tot als mateixos i esperar que segueixin amb ganes il ·lusió que és l’única cosa quan ocupen un lloc com aquest. Critica tota “encalç i assetjament” NO!!

Ernest Vilches Rull
President Penya perica Els Bubis de l’Aaiún.

Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.