Opinem

TV3 i el seu biaix culer

març 21, 2022 | Opinem | 1 comment

Quan s’adonarà la CCMA (Catràdio, TV3, etc), que amb el seu fanatisme i servilisme culer, és una màquina de crear mania vers el F.C. Barcelona???
Avui mateix després de la seva àmplia victòria al Santiago Bernabeu, TV3 ha fet saltar pels aires la programació prevista per a emetre el programa Gol a Gol que s’havia de passar pel canal temàtic esportiu Esport3. Un cop més em pregunto: per què volem un canal esportiu, el manteniment del qual corre a càrrec, via impostos, de tots els ciutadans de Catalunya, si quan es tracta del Barça utilitzen el canal generalista (TV3)???

Jordi Príncep

1 Comment

  1. Jordi Príncep

    Ha de quedar clar que la meva queixa no va en el sentit de dedicar tot el programa Gol a Gol a l’àmplia victòria del Barça al Santiago Bernabeu, si no en el nul respecte que mostrat TV3 amb els espectadors a qui no agrada el futbol, que n’hi ha i molts, i els qui com jo seguim la sèrie Després de Tu, que s’emet els diumenges en l’horari que va trepitjar el Gol a Gol.
    I com no al servilisme esbirro i llagoter dels mitjans de la CCMA vers el Barça, obviant la resta d’equips catalans i també al seu caràcter de canal públic.

    Reply

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.