Opinem

L’ESPANYOL EN UNA CATALUNYA INDEPENDENT

des. 1, 2021 | Opinem | 0 comments

Sóc una persona amb una fervent catalanitat que, políticament, té un somni, veure una nació catalana totalment independent.

Tinc alguns amics pericos com jo, que de vegades em comenten que els fa por que en una Catalunya independent, atès el que passa en l’actualitat, l’Espanyol encara seria més menystingut pel mitjans de comunicació i institucions catalanes, que el molt que ho és ara. Jo els dic que la independència de la nostra nació és més important que les dèries futbolístiques de cadascú.

Però no puc evitar pensar que potser tinguin raó, tot i que jo els dic que no seria pas així ja que l’oficialització de les seleccions esportives catalanes, posaria el Barça en el seu veritable lloc. El lloc que pertany a una institució esportiva privada.

I penso que poden tenir raó en els seus averanys pessimistes quan veig coses com:

Que arran de la concessió de la Pilota d’Or a Alèxia Putellas, actual jugadora del Barça, alguns mitjans catalans han fet mans i mànigues per a amagar que va sortir del planter del Sabadell i que va esclatar com a jugadora a l’Espanyol. O quan veig que els partits de Copa del Rei del nostre equip o d’algun dels altres equips catalans no  seran transmesos pel canal temàtic esportiu (Esport 3), de la CCMA. O també quan veig el fanatisme amb què han tractat la Pilota d’Or, guanyada pel jugador argentí que després de residir més de 20 anys a Catalunya, va ser incapaç de dir mai ni un sol mot en català. Però és que no s’han assabentat que Leo Messi ja no juga al Barça???

Aquests són només 3 exemples de les pors que fan trontollar a aquests amics meus socis o seguidors de l’Espanyol, el desig de veure una Catalunya independent en el concert internacional.

M’entristeix, em fa por, que ells puguin tenir raó!! Desitjo ferventment que no sigui així!!

Prou de pensament únic esportiu!! Catalunya és més que un club!!

Jordi Príncep

Vicepresident Col·lectiu BiB Roger de Llúria

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.