Premsa

L’enhorabona a tots

maig 29, 2021

Colel·lectiu blanc i blau Roger de Llúria

Col·lectiu Blanc i Blau Roger de Llúria

El Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria, neix de la voluntat manifesta dels esmentats d’agrupar-se per a compartir i expressar lliurement el sentiment català a través del qual ens identifiquem amb el club.

Aquest col·lectiu vol afegir-se al corrent d’alegria que arran de l’empat a zero a La Romareda amb el conseqüent ascens a primera divisió, s’ha desfermat entre la gran família perica.
 
Aquesta alegria, ens compensa una mica del disgust que vam patir en la temporada passada, una de les més tristes en la història del club, que ens va portar a segona divisió.
 
Ara 10 mesos més tard, i després d’un llarg i intens camí per l’infern de segona, l’equip torna a la categoria que per història li pertany. La primera divisió. Una categoria que mai més no hem de perdre.
 
Demanem als responsables tècnics que un cop acabada la aquesta temporada, tinguin clar que la primera divisió és tota una altra cosa i que cal reforçar convenientment l’equip a fi de no haver de patir cap decepció com la que ens va tocar patir la temporada passada.
 
Ara un cop assolit l’ascens, seria maco aconseguir els guardons que encara pot guanyar l’equip. El trofeu Zamora al porter menys golejat de la categoria per a Diego López, el de màxim golejador per a RDT. Aquests en categoria individual i en categoria col·lectiva, també seria un veritable fermall d’or a la temporada aconseguir quedar primers a la taula classificatòria.
 
La temporada vinent si les restriccions sanitàries ho permeten, tornarem a vibrar amb el nostre equip en directe. A les grades de l’estadi, després d’haver viscut des de la llunyania dels nostres sofàs i televisors aquest passi per segona del nostre estimat RCD Espanyol de Barcelona.
 
Col·lectiu BiB Roger de Llúria

Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.