Premsa

DESENCÍS

jul. 22, 2021

Colel·lectiu blanc i blau Roger de Llúria

Col·lectiu Blanc i Blau Roger de Llúria

El Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria, neix de la voluntat manifesta dels esmentats d’agrupar-se per a compartir i expressar lliurement el sentiment català a través del qual ens identifiquem amb el club.

Benvolguts adherits i simpatitzants, 

El proppassat dia 9 ens vam adreçar als nostres contactes de l’àrea social del club, demanant-los que s’adherissin a la manifestació convocada per avui dia 22, organitzada per la Coordinadora d’Entitats LGTBIQ de Catalunya i Pride Barcelona, com a condemna de les recents i diverses agressions homòfobes patides per membres d’aquesta col·lectius. Acte que sí ha rebut el suport i la solidaritat de distintes entitats catalanes. Algunes de les quals de l’àmbit esportiu.

Avui dia 22, dia de la manifestació, encara no hem rebut resposta, en cap sentit, per part del club, cosa que ens fa sentir molt desencisats.

Amb aquest silenci, entenem que el club segueix sense voler evolucionar vers la seva modernitat, la qual cosa l’allunya, una vegada més, del sentir majoritari de la societat catalana, alhora que impedeix, segons la nostra opinió, el seu anhelat creixement social.

Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.