Premsa

ESPANYOL “QUO VADIS”???

febr. 11, 2022

Colel·lectiu blanc i blau Roger de Llúria

Col·lectiu Blanc i Blau Roger de Llúria

El Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria, neix de la voluntat manifesta dels esmentats d’agrupar-se per a compartir i expressar lliurement el sentiment català a través del qual ens identifiquem amb el club.

A darrera hora d’aquest vespre ha saltat l’estrambòtica notícia en el sentit que l’Espanyol no atendrà la petició de la Generalitat de fer sonar l’Himne Nacional de Catalunya “Els Segadors”, coincidint amb l’entrada a l’estadi del Molt Honorable President de la Generalitat a la llotja del RCDE Stadium.

Aquest Col·lectiu denuncia que aquesta injustificable decisió del Consell d’Administració del club, ens perjudica greument com a institució catalana. La imatge catalana del club, si no hi marxa enrere en la decisió, quedarà greument perjudicada i ens situarà, lamentablement un cop més, com a reducte marginal de l’espanyolisme polític més ranci i caspós.

Denunciem també, que l’Espanyol es troba sota la direcció del Sr. José (SIC) Maria Duran en mans de l’extrema dreta més anticatalana.

Aquesta decisió demostra un cop més la gran força que tenen els falsos apolítics en el dia a dia del nostre club. Aquests són els mateixos que no han callat fins a aconseguir que la selecció espanyola jugui al nostre estadi amb l’alegria gens dissimulada de l’esmentat Sr. Duran.
Sens dubte que el club s’ha acollonit davant de la reacció d’aquets falsos apolítics en el moment de sonar Els Segadors. Doncs ho tenien molt fàcil, no deixar-los accedir a les seves localitats fins que hagués acabat la interpretació de l’himne.

Demanem la dimissió del Consell d’Administració en ple i del Director General, Sr. Duran, en particular i també dels membres de l’àrea social del club, per no preveure la fractura que aquesta decisió provocarà entre l’afició periquita.

Col·lectiu BiB Roger de Llúria
11 de febrer del 2022

Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.