Premsa

CRIDA PER AL DERBI AL NOSTRE ESTADI

febr. 5, 2022

Colel·lectiu blanc i blau Roger de Llúria

Col·lectiu Blanc i Blau Roger de Llúria

El Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria, neix de la voluntat manifesta dels esmentats d’agrupar-se per a compartir i expressar lliurement el sentiment català a través del qual ens identifiquem amb el club.

El proper diumenge dia 13 es jugarà al nostre estadil’anomenat derbi, el partit de la màxima rivalitat catalana.

Com en anteriors ocasions, aquest partit es esperat per una part de la nostra afició per a convertir-lo en una mena d’enfrontament entre Catalunya i Espanya. Aquesta part de la nostra afició, és la que prefereix cridar un Viva Espanya o un Puta Barça que animar incansablement el nostre club.

Anteriors precedents ens fan creure que en aquest partit, hi haurà una notable presència de banderes espanyoles que donaran al nostre estadi tot l’aspecte d’un reducte marginal “de españolismo político”. 

En les nostres mans es troba el poder revertir aquesta situació. Us convidem a tenyir les grades del nostre estadi amb els colors blanc-i-blau del nostre club i si així us plau, també de banderes catalanes.

No critiquem, no maleïm, a pilota passada sobre l’aspecte que hagin pogut tenir les grades en el partit un cop aquest hagi acabat. Actuem i ensenyem ben clarament quins són els nostres colors. Els històrics blanc-i-blau i per origen, els de la bandera catalana.

Col·lectiu BiB Roger de Llúria

Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.