Opinem

catalunya té molts colors

ag. 26, 2020 | Opinem | 0 comments

El proppassat dia 17 vam escriure i enviar una carta, a alguns mitjans de comunicació esportius amb còpia al Servei d’Atenció a l’Audiència de TV3, denunciant que aquella mateixa nit, la TV catalana havia alterat la seva programació habitual per tal d’oferir un especial sobre la crisi del Barça. Avui, només 8 dies més tard, diversos mitjans de comunicació de casa nostra han fet el mateix amb l’anunci de la possible marxa de Messi del Barça. Destaca sobretot TV3 que ha obert el TN Vespre amb l’esmentada notícia. L’exemple de TV3, em serveix per a dir, un cop més, que Catalunya és un país malalt de culerisme. Que mentre no canviem i donem a cada cosa el valor que té, com a país serem molt poqueta cosa.

El que fa TV3 i alguns mitjans de comunicació de casa nostra amb el Barça, frega la manipulació Goebbeliana.

I ja estem cansats de repetir que no ens queixem per ser de l’Espanyol. Ens queixem perquè s’obvia i es menysté a qualsevol altre equip de qualsevol altre esport. I sinó, tant sols cal veure com es tracten les seccions esportives del Barcelona en comparació a la resta d’equips catalans que competeixen contra ells.

I sinó, només cal veure la piulada del President Torra agraint a Messi “tot aquest temps de felicitat i d’un futbol extraordinari”. Vostè més que ningú Sr. President, ha de saber valorar la riquesa, diversitat i esforç  de tots els clubs i associacions esportives de Catalunya

A cas no importen el Nàstic de Tarragona, el Joventut de Badalona, el CE Sabadell, el CN Mataró, el Lleida Esportiu, el CE Noia, el Club Patinatge Artístic Olot, l’Handbol Granollers, la UE Santboiana, l’USAP de Perpinyà, el Indústries Santa Coloma FS, el Vic Tennis Taula, i moltíssims més. No, només importa el Barça.

Prou, prou! Ja n’hi ha prou! Ens ofeguem amb tant servilisme culer.

Catalunya és més que un club!!!

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.