Premsa

NO A LA GUERRA / NO A LA INVASIÓ D’UCRAÏNA!!

març 6, 2022

Colel·lectiu blanc i blau Roger de Llúria

Col·lectiu Blanc i Blau Roger de Llúria

El Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria, neix de la voluntat manifesta dels esmentats d’agrupar-se per a compartir i expressar lliurement el sentiment català a través del qual ens identifiquem amb el club.

Esportivament parlant, ahir enfront del Getafe, l’Espanyol va assolir els seus objectius. Aconseguir la primera victòria de l’any 2022 i deixar, després de 3 mesos, la porteria a zero. Sense brillantor ni grans escarafalls, però amb un suficient més que merescut.

Hi va haver un altre punt en què considerem que el club no va estar a l’alçada de les actuals i tristes circumstàncies. Vam trobar a faltar, en els prolegòmens del partit, algun tipus d’acte de condemna de la invasió russa d’Ucraïna. Per exemple, ens hauria agradat veure els nostres jugadors saltar al camp portant una pancarta amb els lemes NO A LA GUERRA / NO A LA INVASIÓ D’UCRAÏNA!!

Un acte molt maco i emotiu,  sí que es va fer a l’estadi Lluís Companys de Montjuïc quan la guerra d’Irak.

La pregunta és per què llavors sí i ara no??

El silenci del club davant dels actuals esdeveniments a Ucraïna, van acabar d’entelar el ja prou mediocre partit que vam veure ahir al RCDE Stadium.

Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.