Premi Perico Almogàver

JOAN COLLET, PERICO ALMOGÀVER 2022- V EDICIÓ

El proppassat dia 5 de novembre, amb uns 90 assistents i en el marc incomparable d’El Prat Verd, de Malla (Osona), el Col·lectiu BiB Roger de Llúria va concedir la 5a edició del Premi al Perico Almogàver.

Després d’una votació popular entre els socis adherits del Col·lectiu, el guanyador va ser en Joan Collet (expresident del club).

A l’acte que incloïa un dinar, hi van a assistir el polític perico Jordi Turull, el músic, humorista i gran perico Pep Plaza i la seva parella la cantant Txell Sust. El club va estar representat pel CEO Mao Ye, el responsable de l’Àrea Social, Alberto Ariza, el coordinador de les penyes, Jaume Martínez i els exjugadors Eloy Pérez i Tomy N’Kono;  la FCPE en la persona del seu president, Ton Roig. També hi va assistir el músic Pepo Guardiola, fill del mític gran cantant i perico Josep Guardiola, que va interpretar un parell de cançons.

En resum una gran diada blanc-i-blava que es va cloure amb l’esmentat i animat dinar i un sorteig de marxandatge perico donat pel club.

Obrir xat
Escriu-nos
Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.