Benvinguts

QUI SOM:

El Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria, compost per socis i accionistes del RCDE1900, neix de la voluntat manifesta dels esmentats d’agrupar-se per a compartir i expressar lliurement el sentiment català a través del qual ens identifiquem amb el club.

No som una Penya ni pretenem omplir l’estadi d’estelades però si que volem unes grades on l’afició perica se senti còmode i tranquil·la. Quan anem a Cornellà ens volem sentir com a casa i ara per ara no és així. Molts de nosaltres som insultats i amenaçats. No tenim por però n’estem farts. Demanem tolerància zero amb la violència a l’estadi. Demanem un tracte per igual, cosa que no hi ha per ara. Demanem una seguretat i unes normes de comportament bàsiques. En definitiva demanem RESPECTE. És per això que neix Col·lectiu Blanc i Blau Roger de Llúria.

Visca l’Espanyol i Visca Catalunya
 

Catalunya la nostra nació
L’espanyol el nostre club

Les nostres accions

Et presentem el nostre manifest, el nostre blog amb totes les accions que realitzem i el nostre espai de premsa perquè estiguis al dia de totes les notícies importants del Col·lectiu

manifest

Manifest

Et presentem el nostre manifest, perquè ens coneguis, sàpigues què exigim i què volem

Blog

Blog

En el nostre blog podràs trobar totes les accions i esdeveniments que realitzem en el nostre col·lectiu.

premsa

Premsa

Coneix la nostra àrea de premsa on presentarem tots totes les notícies i comunicats d’interès per al nostre col·lectiu blau i blanc.

Adhereix-t’hi

Per formar part del Col·lectiu Blanc i Blau Roger de Llúria heu de completar el seguent FORMULARI.

SOM-HI ESPANYOL!!!

bandera
Estadio
Espanyol

Contacta’ns

    Aquest lloc compta amb la protecció de reCAPTCHA i s’apliquen les Condicions del servei i les Polítiques de privacitat de Google de Google.
    Obrir xat
    Escriu-nos
    Hola! Vols contactar amb el Col·lectiu? Escriu-nos i et respondrem aviat.